Camilla Mørk

Camilla_portræt_lille_marts2017_copyright_Henriette_MørkSiden 1999 har jeg arbejdet med undervisning, udvikling og læring. Hvis jeg skal give mig selv titler for de forskellige perioder af mit arbejdsliv siden da, ville de hedde: Folkeskolelærer, Familielivredder, Facilitator, Udvikler, Underviser.

Privat er jeg mor til to drenge (nu unge mænd på 16 og 17), i forhold med en mand jeg gik i folkeskole med (altså da han var dreng) og veninde til ganske få venner og veninder. Jeg er nok det, man ville kalde udadvendt introvert.

Jeg regnede for nylig ud, at jeg i min seneste beskæftigelse har faciliteret læringsprocesser for omkring 7000 mennesker, hvoraf halvdelen har været lærere og pædagoger, og den anden halvdel skoleelever, unge i andre sammenhænge samt forældre. Jeg brænder for at skabe bedre læringsbetingelser for vores børn – hjemme og i skolen. Og i processen at gøre det sjovere og nemmere at være forælder, lærer, pædagog – altså en af de dér voksne med betydning for børn og unges læring, udvikling og trivsel.

Mine interesser, spørger du? Det samme som jeg arbejder med (hvilket jeg godt kan gå og have ret så stor optur over): Læring, udvikling, relationer, kommunikation, forældreskab. Alt det med mennesker, du ved. Nå ja, og så at læse let skønlitteratur og at træne – helst ikke samtidig.

 

Reklamer

4 thoughts on “Camilla Mørk

  1. Tak for en inspirerende aften i Lyngby 🙂 Det var mig der talte om gerne at ville være ‘1.veninde’ med min dejlige og seje datter. En lille fortælling, som du gerne må bruge hvis du synes: Min datter fortæller at mit barnebarn, hendes søn, skal hedde Ruben. Jeg siger (lidt kækt): Du kan da ikke opkalde ham efter min hudsygdom (som næsten hed det samme). Hun siger tørt: Så må du jo se at blive rask! (Det blev jeg faktisk!) 🙂

    • Lyder godt. God fornøjelse. Der sker nu ikke rigtig noget herinde for tiden og har ikke gjort det længe. Men måske en dag prioriterer jeg det igen. Pas godt på dig og dine, Pernille.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s