Du fatter jo ikke en skid, mand!

“Du fatter jo ikke en skid, mand! Og andre sandheder fra livet i teenagefamilien” er en række artikler til forældre, der ønsker en stærk og sund relation til deres 10-19-årige børn. Oprindelig var meningen, at det skulle ende med en hel bog. Men så fik vi travlt med andre ting, og derfor er det (endnu) kun blevet til fire artikler. Til gengæld er de fuldkommen uafhængige af hinanden og selvfølgelig frygteligt velskrevne.

“Vi” er Peter Harboe og mig (Camilla). Peter er familieterapeut: “Med en fortid som soldat og håndværker lå det lige til højrebenet at uddanne mig til familieterapeut og lave kurser for forældre,” siger han. Peter er en mester i relationsarbejde. Han har gennem 30 år arbejdet med unge i forskellige sammenhænge og selvfølgelig er det lige ham, jeg har valgt at skrive noget sammen med. Bonus er at han for tiden er i gang med overbygningen på Anvendt Filosofi på Aalborg Universitet.

Hør, hvad nogle af læserne har sagt:

“Fantastisk bog! I giver så mange fede vinkler på jeres eksempler, som gør, at man ikke kan undslå sig at finde en løsning med sit barn. Dejligt nem at læse med gode anskuelser og eksempler. Jeg elsker den humoristiske del af sproget – det kan man altid bruge. Hvor er der mange, der bare SKAL have denne bog”. Rita, mor til 12-årig, 18-årig og 19-årig.

“Fantastisk fedt, at man får at vide, præcis hvad man skal sige. Bogen er meget brugbar og jeg genkender situationerne med min egen datter”. Izabella, mor til 17-årig

Gennem en række sandfærdige historier beskrives forældres valg. Dem, som støtter de unge i at blive selvstændige, stærke voksne. Og dem, som går ud over de unges selvværd. Alle valg gemmer på en mulighed for at lære.

Artikel 1: Mød Lukas på 14, der VIL gå ud i gummisko og uden hue – i minusgrader. Og find ud af, hvad det har at gøre med anerkendelse.

Artikel 2: Læs, hvordan smerte kan være den direkte vej til sunde børn med stærkt selvværd.

Artikel 3: Det er aldrig for sent at styrke dit barns (og dit eget) selvværd.

Artikel 4: Hvilke muligheder har du, når du oplever dit barns selvtillid vakle?

Send en mail til camillamoerk1@gmail.com, hvis du er interesseret i at læse en eller flere af artiklerne.

Du fatter jo ikke en skid, mand! er en håndsrækning til forældre, som er trætte af konflikter og bekymringer. Som mærker, at det de gør, ikke rækker. Når vi synes, vi har prøvet alt, har vi jo stadig kun prøvet alt det, vi selv kender til.

God læselyst!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s