om bloggen

Jeg er vist en ret irriterende blogger. Der er nogle uskrevne regler i blog-verdenen: Man skal blogge kort og gerne mindst en gang om ugen. Jeg kan ikke begrænse mig skriftligt. Og jeg skriver overhovedet slet ikke tæt på hver uge – til tider ikke engang hvert år.

Det gode er jo, at du kan vælge, om du vil være med alligevel. Og du kan jo vælge at få en e-mail, når der er et nyt indlæg, så du ikke selv skal holde øje. Jeg håber selvfølgelig, du vil læse med.

Jeg kigger mig omkring og ser, hvordan voksne er rollemodeller for vores børn. Jeg undres og bliver nysgerrig, jeg lærer og nyder. Bestræber mig på ikke at vurdere andres adfærd, men snarere se det som et udtryk for forskellighed i vores standarder. Bloggen her er en formidling af det, jeg ser.

Her kan jeg give nogle af alle de gaver videre, som jeg får fra forældre, jeg arbejder med, kender, møder, ser i spejlet eller betragter fra en afstand. Min intention er at få dig til at reflektere over dit eget forældreskab og familieliv. Er der noget, du kan tænke, gøre eller sige anderledes? Som kan gøre livet med (og for) dine børn sjovere.
Lad mig høre, hvad du oplever. Når du læser det, jeg skriver. Når du er sammen med dine børn, ser andre være sammen med deres eller opdager et eller andet vigtigt, som vi andre kan få glæde af at vide. Din oplevelse kan gøre det nemmere for os andre at træffe gode valg sammen med vores børn (og kærester, venner og forældre).

God læsning, kære du.

Camilla

PS: Jeg giver en kop kaffe til den første, der finder en smiley i noget, jeg har skrevet i bloggen.

PPS: Jeg har ikke noget imod, at andre bruger smileys; for mig er der bare gået sport i at udtrykke mig så tydeligt, at jeg ikke selv behøver dem. Gi’r det mening?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s